W styczniu ktoś wrzucił pdfa z kolekcją Lotto na wiosnę-lato 2015. I tam były trzy fasony kiecek.
- granatowo czerwono biała prosta - użyta od Hopmana do Arabów.
- koronki - używane od IW do RG
- biała i szara z tą siateczką - używane na trawie.
Czyli jak widać Aga wykorzystała całą kolekcje.
PTo o czym pisze katen90 to drugi outift z kolekcji 'Lux' którą widzieliśmy na RG.
Ale równocześnie zaczęły się pojawiać kiecki z kolekcji jesiennej lotto. I jest to:
Myślę, że kolekcja jesienna będzie na US Open Series a ta sukienka z kolekcji Lux jednak na US Open chociaż mam nadzieję, że Aga jednak w tym nie wystąpi
Ta złota sukienka jest przeokropna, jeszcze brzydsza niż ten całun z RG. Mam nadzieję, że nigdy Agnieszki w niej nie zobaczymy, wygląda jak BARDZO tandetna koszula nocna.
Co do koronek: podobały mi się w wersji czarnej, ale w niebieskiej już nie bardzo, a różowa wygląda jeszcze gorzej. Z tych wszystkich opcji kolekcja jesienna wygląda najlepiej.
Ciekawe co Kaszmirka z Juka wymyślą rok temu był całun Paryski z Beck
haha
Muszę to zobaczyć na żywo, ale na fotce prezentuje się ładnie. Do całunu paryskiego i folii życia z turniejów US Open Series temu projektowi na szczęście daleko
Ciekawe co Kaszmirka z Juka wymyślą rok temu był całun Paryski z Beck
Pierwsze wrażenie pozytywne, także o ile kolor nie zleje się za bardzo z kortem i Aga wyjdzie pozytywnie nastawiona, to nie powinno być powtórki z trupa w całunie.