Aga czy Ula?: Aggie Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 06 Maj 2009 Posty: 13261 Skąd: Dukla
Wysłany: 2012-02-05, 22:06
Mecze do typowania
PIRONKOVA, Tsvetana BUL vs. [3] LI, Na CHN *
[7] VINCI, Roberta ITA vs. HALEP, Simona ROU *
ZAKOPALOVA, Klara CZE vs. [WC] CORNET, Alize FRA
Zasady
1. Typy wysyłajcie na moje PW.
2. Mecze oznaczone gwiazdką typujemy co do gema, bez gwiazdki co do seta.
3. Czas na wysyłanie typów mija we wtorek (07.02) o godz. 11:00.
4. Powodzenia!
Aga czy Ula?: Aga i Ula Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 12009 Skąd: VVaryniol
Wysłany: 2012-02-06, 15:39
Nie liczymy tego meczu
Aga czy Ula?: Aggie Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 06 Maj 2009 Posty: 13261 Skąd: Dukla
Wysłany: 2012-02-08, 16:27
Mecze do typowania
ZAKOPALOVA, Klara CZE vs. PIRONKOVA, Tsvetana BUL *
[7] VINCI, Roberta ITA vs. [Q] MATTEK-SANDS, Bethanie USA *
MARTIC, Petra CRO vs. [2] BARTOLI, Marion FRA
Zasady
3. Czas na wysyłanie typów mija w czwartek (09.02) o godz. 12:00.
4. Powodzenia!
Matus, nie bierzesz już pod uwagę meczu Martić z Bartoli? Wiem, że to tylko sety, także mniejsza waga, ale fajnie byłoby wiedzieć . Czy to dlatego, że w parach wszyscy wytypowali tak samo?
A swoją szosą znienawidziłem Pironkovą. Domyślam się, że Zakopalova może grać tenis życia, skoro zamordowała Cibulkovą, ale po jednym meczu ciężko to było stwierdzić. No i nie zapominam, że Pironkova wygrywała dwukrotnie z Venus Williams i osiągnęła półfinał Wimbledonu. Nie powinna była dać się "rozjechać" do zera i do trzech . Ech, takie uroki kobiecego tenisa.
Wysłany: 2012-02-09, 21:38
Mecze do typowania
[1] SHARAPOVA, Maria RUS vs. [9] KERBER, Angelique GER *
[6] GOERGES, Julia GER vs. ZAKOPALOVA, Klara CZE *
[7] VINCI, Roberta ITA vs. [2] BARTOLI, Marion FRA
Zasady
3. Czas na wysyłanie typów mija w piątek (10.02) o godz. 13:00.
4. Powodzenia!